Styckning av vilt
När det skjutna viltet har hängt klart börjar jobbet med att göra livsmedel av råvaran.
Under denna endagskurs ger vi dig praktiska kunskaper om hur du på ett lämpligt sätt skär ner en slaktkropp av klövvilt till färdiga delar i köket.
Syftet med utbildningen är att deltagarna efter genomgången utbildning ska ha grundläggande kunskaper om styckning av klövvilt.
Vi visar hur man grov- och finstyrkar klövvilt och går igenom styckningsdetaljerna.
I grupper om 2-3 personer får ni sedan praktiskt genomföra det vi visat.
Lunch och fika ingår.
Pris 2 950 kr.
Låter det intressant, vill du veta mer eller boka?
Skriv då in dina kontaktuppgifter i fälten till höger så skickar vi mer information om utbildningen alternativt skicka ett mail till Jan-Åke Barvehag, vår utbildningsansvarig, dinjagarskola@ulkerodsgard.se
Komplettera kursen med kursen Viltundersökning och tillvaratagande av vilt som äger rum dagen före denna kurs. Då ingår två kursdagar, övernattning i enkelrum samt 4-rätters middag på kvällen. Kostnad för detta paket är 7 500 kr.
Skulle du av någon anledning få förhinder och behöver avboka din kurs kan du läsa om våra bokningsregler